INŽENJERING I PROJEKTOVANJE

Inženjering i projektovanje

 

Kao nadogradnja kroz razvoj kompanije, nova znanja o termoplastima, njihovoj primeni i razvoju tržišta, javila se potreba za celovitim rešenjima u primeni proizvoda i opreme od termoplastičnih materijala. U tom smislu Tehnika KB je razvijala i svoj konstrukciono - projektni biro, kao i saradnju sa naučnim i sručnim ustanovama (fakulteti, instituti, projektne kuće). Iz tih aktivnosti kroz godine kompanija je stasala da može ponuditi usluge sledeće vrste:

Snimanja i konstrukciju veoma različitih delova od termoplasta (zupčanici, lančanici, ležajevi, krivulje, i sl.)

Snimanje, konstrukciju, izradu, montažu i puštanje u rad formatnih delova na linijama za flaširanje bezalkoholnih i alkoholnih pića, vode (transportni puževi, zvezde, bočne vođice, trake, lančanici, podizači, krivulje, i sl.)

Snimanje, prijektovanje, izradu i puštanje u rad opreme za uskladištenje i transport agresivnih medija (baze, kiseline, procesni fluidi, i sl.). U ovu opremu spadaju: rezervoari, cevovodi, ventili, mešalice, fazonski komadi, pumpe, dozirne posude, rotometri, i sl.

Snimanje, projektovanje, izradu i puštanje u rad opreme za galvanizaciju (kade, pumpe, filteri, bubnjevi, i sl.)

Snimanje, prijektovanje, izradu i puštanje u rad opreme za odsis kiselih isparenja (ventilatori, ventilacioni vodovi, kompenzatori, skruberi, odvijači kapi, i sl.)

Snimanje, prijektovanje, izradu i puštanje u rad linija za pripremu vode (mehanički filteri, deferizatori, dekarbonizeri, filteri organskih materija, omekšivači, jonski filteri anjonski, katjonski, mešani, membranske tehnologije - reversna osmoza, elektrodejonizacija, i sl.)

Snimanje, prijektovanje, izradu i puštanje u rad linija za tretman otpadnih voda posebno u galvanizacijama, fabrikama sokova i voda.

 

Ulica Surčinska 9n
11070 Beograd, Srbija
tel/fax: +381 (0)11 215 90 81
tel/fax: +381 (0)11 318 77 80
e-mail: office@tehnikakb.com